Over

Home / Over

Locationbook.eu is pas een jaar geleden begonnen en groeit exponentieel.

Met behulp van een website en een app voor smartphones kan je precies en snel vinden wat je zoekt. Van hotels, bars, boetieks, café's tot garages, tandartsen, apotheken, makelaars in onroerend goed, scholen, supermarkten, buitensporten, wellness, noem maar op. Uitgangspunt was de Algarve, maar we zijn inmiddels ook actief in geheel Portugal, Nederland, Duitsland en de Galapagos. Andere landen zullen binnenkort volgen. Het is de bedoeling om wereldwijd uit te breiden. Misschien is de ronde blauwe sticker, met de fluorescerende gele 'L" in het midden, je al eerder opgevallen. De sticker staat voor Lovationbook.eu

Locationbook.eu heeft daarmee de potentie om te concurreren met grote online-agentschappen, en het streven is om een wereldwijde directory te maken. Locationbook.eu klimt steeds hoger in de rankings van Google, mede dankzij onze uitstekende IT-technicus, Napoleon.

We willen ook onze vele klanten bedanken voor hun ondersteuning om locationbook.eu tot een succes te maken. Met name: Luzcar, Sidecar 32 in Lagos, Tukano Tuk Tours in Lagos, Baptista-supermarkt in Luz, Por do Sol in Meia Praia, Algarve balloons, Sunny Shade Sails, Barrigada Restaurant, Algarve Unique Properties en Segway Lagos.

Het belangrijkste voor een bedrijf is locatie, locatie, locatie. Vandaar de naam 'Locationbook'. De naam is gemakkelijk te onthouden en gemakkelijk te vinden.

De website locationbook.eu is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Mensen met een bedrijf kunnen nu lid worden van de site locationbook.eu . De eerste maand is gratis, daarna kan je meedoen voor slechts € 54 per jaar per categorie.

Een groot voordeel van onze site is dat bedrijven de invoer zelf kunnen invoeren. Indien nodig, is ondersteuning aanwezig.

Als je een sticker wilt en de naam en het bericht van locationbook.eu wilt verspreiden, kun je deze gratis ophalen in de winkel O Ponto, Praça Luís de Camões 20 in het centrum van Lagos.

We willen je hierbij uitnodigen om de site te bezoeken om kennis te maken met het concept. Aarzel niet om voor meer informatie contact met mij op te nemen.


Ernst van Amersfoort

E-mail: info@locationbook.eu

Mobiele telefoon: 00351913316276


Uitgelicht Bedrijven